Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@15:34:26 GMT

توزیع سا‌ک قابل بازیافت در بین مسافران نوروزی املش

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۹۰۴۲۷

توزیع سا‌ک قابل بازیافت در بین مسافران نوروزی املش

استان‌ها>گیلان - در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت ، اداره محیط زیست شهرستان املش با همکاری ستاد اجرایی خدمات سفر این شهرستان اقدام به پخش ساک های دستی کاغذی و پارچه ای در بین مسافران نوروزی کردند .

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست گیلان ، درویشی رئیس اداره محیط زیست املش با اعلام این خبر گفت : در آستانه فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت و ورود گردشگران و مسافرین نوروزی به شهرستان تاریخی و گردشگری املش و به احترام طبیعت و نهادینه کردن مشارکت و فرهنگ آشتی با محیط زیست ، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان املش با همکاری ستاد اجرایی خدمات سفر املش اقدام به تهیه و توزیع تعدادی ساک دستی کاغذی و پارچه ای قابل بازیافت در طبیعت در بین مسافرین نوروزی کردند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درویشی افزود : هدف از تهیه ساکهای کاغذی و پارچه ای ، ترویج فرهنگ زیست محیطی با استفاده از مواد قابل بازیافت در طبیعت و سازگار با محیط زیست و مصرف کمتر کیسه های نایلونی و پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف است که این مواد علاوه بر پایداری در طبیعت در سالیان متمادی و عدم تجزیه پذیری ، هزینه های امحاء ، جمع آوری و بازیافت آن پس از تولید و همچنین خسارت زیست محیطی آن به طبیعت و سلامت انسانها بسیار گزاف و غیرقابل محاسبه و جبران می باشد .

رئیس اداره محیط زیست املش تصریح کرد : امروزه پیشرفت و تحول شگرف در تکنولوﮊی و تولید محصولات جدید اگرچه باعث رفاه و آسایش در جامعه بشری گردیده ولی متاسفانه آسیب به محیط زیست و سلامت انسانها افزایش یافته و در حقیقت وضعیت کنونی پیشرفت تکنولوﮊی و تولید بدون تحول و پیشرفت در بازیافت در خدمت محیط زیست و سلامت نمی باشد .

درویشی در پایان خاطر نشان کرد : گسترش اقتصاد سبز با بهره گیری از ظرفیتهای اجتماعی ، اقتصادی ، طبیعی و زیست محیطی و اصلاح الگوی تولید در کارخانجات ، صنایع و توسعه و ترویج مواد سازگار با محیط زیست امکان پذیر می باشد . استفاده از تکنولوﮊی نوین و دانش زیست محیطی در بازیافت مواد، راه نجات محیط زیست و طبیعت از کیسه های پلاستیکی و همچنین تضمین بهداشت و سلامت عموم می باشد .

۴۸

کلید واژه‌ها : استان گیلان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۰۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش

به گزارش خبرنگار مهر، طاهر غلامی صبح یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان املش با ۱۶ هکتار و تولید ۹۸۴۶ تن محصول تر، سطح بالایی از کشت گل گاوزبان در استان گیلان را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه برداشت گل گاوزبان از ۱۲ اردیبهشت آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه دارد، افزود: پیش بینی می‌شود ۱۰ تن گل گاوزبان به ارزش اقتصادی ۸ میلیارد و ۳۶۹ میلیون تومان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی املش ادامه داد: عملکرد در هکتار گل گاوزبان ۶۰۰ کیلوگرم بوده و شهرستان املش بیش از ۱۲۰ بهره بردار دارد.

غلامی تصریح کرد: گل گاوزبان به صورت دم کرده مصرف می‌شود، این گیاه دارویی برای تقویت حواس، تصفیه خون، اعصاب، درمان سرماخوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیه‌ها، روماتیسم و بیماری‌های قلبی مفید است.

کد خبر 6096934

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب